Alma

När Tobin Properties skulle utveckla projektet Alma som en integrerad del av den natursköna golfbanan I Tyresö, fick Dorian Mabb ansvaret som utvecklare av kommunikationskonceptet.

En boendemiljö med naturen som närmsta granne

Närheten till naturen, golfbanan och Tyresös alla andra attraktioner, gjorde Alma till ett spännande projekt att arbeta med. I bostadssammanhang brukar det nämnas att inget är viktigare än läget, och i detta fall kunde ju läget inte beskrivas som annat än fantastiskt.
I vårt kampanjarbete ingick allt från kommunikationsstrategi, visual identity, filmproduktion, OOH, hemsida samt framtagning av olika typer av informationsmaterial.

Tyresövisan, en lokal tradition. 

En viktig tradition i Tyresö, är att på skolavslutningarna sjunga Tyresövisan. En visa som sjungits i generationer, och som alla barn kan som ett rinnande vatten.

Då huvudmålgruppen var människor som vuxit upp i Tyresö, ville vi använda denna sång som ett sätt att skapa uppmärksamhet, och så ett frö om en snart återflytt. Därför skapade vi en ny version inspirerad av denna fina visa, som Almas egen lilla melodi. Lyssna på vår version här nedan.

Nästa projekt

Renault