Hugo Stockholm

Hugo, ett vattenhål för Sthlms män sedan 1978.

Du blir aldrig långvarig i den ständigt föränderliga modevärlden om du inte kan erbjuda något exceptionellt. Hugo är en klädbutik som har funnits i över 30 år på samma ställe. Här blandas dressade kläder, kostymer och skjortor, med lite mer casual plagg. Vi på Dorian Mabb fick uppdraget att ta fram olika kampanjaktiviteter för att både stärka relationen till befintliga kunder och skapa nya relationer till presumtiva kunder.
Olika tillfällen, stunder och traditioner ger associationer som det är möjligt att skapa starka budskap kring, med en inte så liten glimt i ögat. Mode är mode, och inte bara kan man ta ut svängarna ordentligt, man måste göra det. Och som reklamare, är det naturligtvis något man älskar. Här hittar du några av de kampanjer som vi på Dorian gillar lite extra.

Wedding season

Det finns få tillfällen då man är så noga att välja vad man ska ha på sig… som när det vankas bröllop. Här valde vi på Dorian att ta till vara på att lyfta fram det breda utbudet av kostymer och festkläder, med det allra första steget, svensexan.

Knock out prices

När det är dags för den årliga rean, träffas man av de låga priserna så att det känns i magen…

Mellandagsrean – en riktig svensktradition.

Det finns få traditioner som är så starka inom svensk handel som mellandagsrean.

Nästa projekt

Holmgrens bil